Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 21:37
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 08

Нещодавно голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус дав інтерв’ю агентству УКРІНФОРМ. Більшість питань були пов’язані з податковою реформою. Пропонуємо увазі платників податків текст інтерв’ю очільника центрального фіскального відомства держави.

 Джерело: Укрінформ http://goo.gl/iA9yJT

Війна та Сході, яка була нав'язана Україні, не може бути приводом для того, щоб відкладати економічні реформи. Однією з найважливіших є реформа оподаткування. Про те, яким чином реформуватиметься податкова система, як і з якою метою будуть змінюватися правила гри на українському ринку, Укрінформу розповів голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус.

- Верховна Рада України так і не змогла внести в порядок денний розгляд ініціатив Уряду щодо реформування податкової системи. Що відбувається зараз? ... Читати далі »

Переглядів: 795 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Товари, які відповідають критеріям повністю вироблених, достатньо перероблених чи ввезені на митну територію України та випущені для вільного обігу на тимчасово окупованій території України, вважаються товарами походженням з України та вільно переміщуються на іншу територію України без застосування будь-якого мита. Це відбувається  за умови подання сертифіката про походження товару з України. Такий сертифікат видається торгово-промисловими палатами України на іншій території України.

Для підтвердження походження товарів, що виготовляються у вільній економічній зоні «Крим», застосовуються сертифікати форми У-1. 

У разі надання при митному оформленні зазначеного сертифіката до товарів не застосовується будь-яке мито (ввізне мито; сезонне мито; спеціальне мито, антидемпінгове мито, компенсаційне мито).

Відповідна норма передбачена частиною 6.6 ст. 6 Закону України від 12.08.2014  № 1636-VII «Про створення вільної економічної ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Державна фіскальна служба України 9 жовтня 2014 року з 14.00 до 16.00 у редакції журналу “Вісник Міністерства доходів і зборів України” проведе сеанс „прямої” телефонної лінії на тему:„Особливості обчислення та сплати єдиного соціального внеску”. На запитання платників відповідатиме начальник управління адміністрування єдиного внеску та методології Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Кепіна Світлана Василівна.

Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером „гарячої” телефонної лінії: (044) 501-06-42.

http://sfs.gov.ua/anonsi/7638.html

Переглядів: 663 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

   Лист ДФС України   від 12.09.2014 р. N 4352/7/99-99-10-02-02-17
   
   Про узагальнення судової практики ВАСУ та ВСУ з питань оскарження наказів на проведення перевірок та актів перевірок

   Державна фіскальна служба України за результатами узагальнення судової практики Вищого адміністративного суду України (далі - ВАСУ) та Верховного Суду України (далі - ВСУ) з питань оскарження наказів на проведення перевірок, актів перевірок, а також впливу процедурних порушень, допущених під час проведення перевірок платників податків, повідомляє таке.
   
   Щодо оскарження наказів про призначення перевірок у судовому порядку
   
   Відповідно до частини 1 статті 6 Кодексу адміністративного судочинст ... Читати далі »

Переглядів: 1871 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Основні анонси номера

Тема номера

Транспортно-експедиторські послуги від нерезидента: облік і оподаткування

Консультації фахівців Міндоходів України

Акцизний податок

Зміни в оподаткуванні акцизним податком

Погашення податкового боргу

Міжнародний досвід з питань формування моделі сумлінного платника податків

Міжнародні відносини

Запитання — відповіді

Проценти за позикою...

Податкові звільнення або зменшення ставки оподаткування...

Право на зарахування податку на доходи фізичної особи, сплаченого за межами України...

Бухгалтерський практикум

... Читати далі »

Переглядів: 948 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Нещодавно Державною фіскальною службою України спільно з журналом «Вісник Міністерства доходів і зборів України» було проведено «гарячу» телефонну лінію на тему «Обчислення та сплати податку на доходи фізичних осіб». На запитання платників відповідала заступник начальника відділу адміністрування податків, зборів із само зайнятих осіб Управління адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби України Галина Жук.

... Читати далі »

Переглядів: 1049 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Нещодавно Державною фіскальною службою України спільно з журналом «Вісник Міністерства доходів і зборів України» було проведено «гарячу» телефонну лінію на тему «Обчислення та сплата плати за землю». На запитання платників відповідала заступник начальника відділу плати за землю з юридичних осіб та місцевих податків і зборів Управління місцевих податків і зборів, плати за землю Департаменту оподаткування та контролю об’єктів і операцій Державної фіскальної служби України Катерина Гривнак.

Пропонуємо вашій увазі відповіді на запитання, поставлені під час проведення телефонної лінії.

Земельний податок за несільськогосподарські угіддя, розташовані за межами населеного пункту

1. Банк є заставодержателем земельних ділянок, які є землями сільськогосподарського призначення із цільовим використанням& ... Читати далі »

Переглядів: 1152 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024