Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 16:28
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » У благодійному матчі податківці Вінниччини перемогли зірок українського футболу
20:30
У благодійному матчі податківці Вінниччини перемогли зірок українського футболу

Працівники Державної фіскальної служби вміють не лише збирати податки, а й об’єднуватися заради благодійності. Цими вихідними на стадіоні футбольного клубу «Нива» відбувся футбольний матч за мир та єдність. Збірна податківців Вінницької області позмагалася із колишніми гравцями ФК «Динамо». Матчем прагнули привернути увагу до складних подій в Україні та зібрати благодійні грошові внески, щоб передати їх безпосередньо учасникам АТО. Для динамівців це вже 25 доброчинна гра, не перша вона і для працівників фіскальної служби.

Перед початком гри обласна збірна фіскальної служби, на чолі з капітаном команди Мирославом Проданом потиснула руки суперникам і вручила символічні подарунки, які нагадуватимуть спортсменам про Вінниччину.

Протягом двох таймів команди пітніли на полі, а глядачі активно вболівали та захоплено спостерігали за вмінням гравців. Особливо порадував матч молодших вболівальників, хлопчаків, які прийшли подивитися на спортсменів відомих не лише в Україні, а й за кордоном. Були серед них, до прикладу,  Володимир Безсонов – шестиразовий чемпіон СРСР, володар Кубку Кубків УЄФА, учасник трьох чемпіонатів світу; Анатолій Дем’яненко, який окрім різноманітних нагород та досягнень був ще й кращим футболістом СРСР 1985 року. Та інші, не менш відомі футболісти, які прославили Україну на світовому рівні. У перерві між таймами для маленьких вболівальників провели вікторину. Під час неї розіграли футбольні м’ячі з автографами збірної «Динамо». Отримав їх кожен, хто зміг забити пенальті голкіперу команди Святославу Сироті. Радості дітлахів не було меж.

Хоча податківцям випало позмагатися з титулованими і вправними суперниками, вони не пасли задніх на полі. Перший тайм команди зіграли в нічию, а на останніх хвилинах 2-го − рахунок відкрили фіскали. За декілька хвилин спортсмени  «Динамо» відповіли голом. Основна гра закінчилась внічию − 1:1, але за результатом післяматчевих пенальті податківці перемогли з рахунком 3:1. Окрім цього вдалося зібрати майже 3 тисячі гривень, які передадуть військовим на схід України.

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан висловив сподівання, що найближчим часом бої за незалежність Донбасу нарешті закінчаться,  а поки що наших героїв потрібно підтримувати усіма можливими способами.

ГУ Міндоходів у Вінницькій області  

 

Переглядів: 745 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024