Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 27.04.2024, 06:42
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 04

Сьогодні, 4 листопада, Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника. За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко, виконавчий директор Громадської спілки «Ліга аудиторів України».

«Громадська рада – це цивілізований майданчик для спілкування між ДФС та громадськістю. Адже тільки у діалозі можна знайти конструктивні рішення та оптимальні шляхи для розв’язання актуальних задач у податковій та митній сферах. Впевнений, що ініціативи членів Громадської ради, професійні напрацювання у робочих групах сприятимуть ефективній розбудові Державної фіскальної служби», – наголосив Дмитро Олексієнко.

Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз – віце-президента УСПП, голову комісії УСПП з питань економічної політики, та Олега Платонова – президента «Асоціації транспортно-експедиторських та логістичних органі ... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до діючих норм податкового законодавства для сільськогосподарських товаровиробників базою оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком є нормативна грошова оцінка одного гектара сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ і  багаторічних насаджень), проведена за станом на 1 липня 1995 року, для  земель водного фонду (внутрішніх водойм, озер, ставків, водосховищ) – нормативна грошова оцінка одного гектара ріллі в області, проведена за станом на 1 липня 1995 року.

У зв’язку із прийняттям Закону України від 27.03.2014 № 1166-VII «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» ( далі – Закон № 1166) з 1 січня 2015 року значно зросте база оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком, яка визначатиметься з урахуванням коефіцієнта індексації, визначено за станом на 1 січня базового звітного податкового (звітного) року відповідно до порядк ... Читати далі »

Переглядів: 1921 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024