Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 10:37
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 21

З метою однакового застосування положень пункту 2 статті 16 Декрету Кабінету Міністрів України від 19 лютого 1993 року №15-93 „Про систему валютного регулювання і валютного контролю” та у зв’язку з численними зверненнями платників податку щодо врегулювання порядку одержання резидентами кредитів, позик в іноземній валюті від нерезидентів та застосування штрафних санкцій за порушення валютного законодавства ДФС України підготувало відповідний лист № 9929/7/99-99-10-02-02-17 від 10.11.2014.

Управління правової роботи ГУ ДФС у Вінницькій області

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Переглядів: 645 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

Департамент ДАІ МВС України надає роз’яснення для автовласників щодо перереєстрації їх транспортних засобів.

Офіційно повідомляємо, що на території України в Центрах надання послуг ДАІ будь-які дії, пов’язані з перереєстрацією транспортних засобів можливі тільки за умови підтверджуючих документів щодо реєстрації їх на території України. Тобто, щоб перереєструвати транспортний засіб, власник повинен надати до будь-якого Центру надання послуг ДАІ паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер платника податків, національне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та пред’явити авто з номерними знаками, виданими на території нашої держави.

 

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

... Читати далі »

Переглядів: 819 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

Особа підлягає обов’язковій реєстрації як платник ПДВ у разі:

- якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів/послуг, що підлягають оподаткуванню ПДВ, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп’ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, сукупно перевищує 300 тис. грн., крім особи, яка є платником єдиного податку;

- проведення нею операції з постачання конфіскованого майна, знахідок, скарбів, майна, визнаного безхазяйним, майна, за яким не звернувся власник до кінця строку зберігання, та майна, що за правом успадкування чи на інших законних підставах переходить у власність держави, незалежно від того, чи досягає вона загальної суми операцій із постачання товарів/послуг 300 тис. грн., а також незалежно від того, який режим оподаткування використовує така особа згідно із законодавством.

 У разі обов’язкової реєстрації особи як платника податку реєстраційна з ... Читати далі »

Переглядів: 702 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

19 листопада 2014 р. відбулося заключне засідання Громадської ради, яка була утворена ще при ГУ Міндоходів у Вінницькій області. На ньому обрали ініціативну групу, яка збиратиме заяви від бажаючих працювати у складі Громадської  Ради  при фіскальній службі Вінниччини. Проведення установчих зборів, на яких власне і затвердять остаточний склад ради, призначили на 21 січня 2015 року.

На засіданні представники громадськості, керівники обласної фіскальної служби, її структурних підрозділів, очільник Вінницької митниці обговорили проблемні питання, які виникають при адмініструванні податків і зборів, платежів чи поданні звітності.

Зокрема член Вінницької спілки аудиторів України Надія Манько цікавилась питанням електронного адміністрування ПДВ зазначаючи, що процедура його реалізації недосконала. Керівники фіскальної служби погоджуються з тим, що  у ц ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

Справляння державного мита в Україні регулюється Декретом Кабінету Міністрів України «Про державне мито» від 21.01.93 р. № 7-93 (зі змінами та доповненнями)- далі – Декрет № 7-93), яким визначено платників державного мита на території України (фізичні та юридичні особи – за вчинення в їх інтересах дій і видачу документів, що мають юридичне значення, уповноваженими на те органами), об'єкти справляння державного мита, тобто за що саме воно справляється, розміри ставок державного мита та порядок його сплати.

Який розмір державного мита за посвідчення заповіту?

Відповідно до статті 1233 Цивільного кодексу України від 16 січня 2003 року № 435-IV заповітом є особисте розпорядження фізичної особи на випадок своєї смерті. Заповіт складається у письмовій формі, із зазначенням місця та часу його складення, має бути особис ... Читати далі »

Переглядів: 1185 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024