Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 10:53
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 06

Державна фіскальна служба України готова до здійснення перевірки відомостей, зазначених у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру осіб, які підлягають перевірці відповідно до Закону України «Про очищення влади».

Перевірка здійснюватиметься фахівцями Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб та підпорядкованими територіальними підрозділами за спеціальним алгоритмом. Він дозволяє виявляти недостовірність вказаних у декларації відомостей про наявність у суб’єктів декларування майна (майнових прав), а також невідповідність вартості майна (майнових прав), набутого (набутих) за час перебування на відповідних посадах, доходам, отриманим із законних джерел.

Окрім того, за рішенням Голови ДФС Ігоря Білоуса, у складі вказаного вище Департаменту додатково створюється Управління з метою перевірки відомостей декларацій окремих осіб, зазначених у частині 1 статті 2 Закону України «Про очищення влади».

... Читати далі »
Переглядів: 927 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

6 листопада 2014 р. з 14.00 до 16.00 Державна фіскальна служба України у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Обчислення та сплата податку на доходи фізичних осіб». На запитання платників відповідатиме Сергій Михайлович НАУМОВ, заступник директора Департаменту — начальник Управління адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб ... Читати далі »

Переглядів: 764 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024