Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 05:40
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 01

«Фіскальна» − лише назва, наша мета бути сервісною службою для платників», − Мирослав Продан

  «Попри саму назву відомства  основна мета нашої роботи − не жорсткий контроль, а надання різноманітних адміністративних та консультаційних послуг платникам податків», − зазначає начальник вінницьких фіскалів Мирослав Продан.

Щоб  зорієнтуватися чи на належному рівні забезпечується ця функція, керівник регулярно проводить зустрічі з представниками бізнесу та громадськості. Уважно вислуховує їхні зауваження, пропозиції і відповідно на них реагує.

Нещодавно Мирослав Продан зустрівся з відомим у регіоні представником малого та середнього бізнесу С.М.Капустою. Спілкуючись, він цікавився чи є труднощі, щодо виконання суб’єктами господарювання законодавчих вимог, які перспекти ... Читати далі »

Переглядів: 774 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.04.2015 | Коментарі (0)

Хмільницька ОДПІ інформує, що 8 квітня  2015 року о 10 год. ранку   у приміщенні зали засідань Літинської РДА для всіх категорій платників податків відбудеться обласний квартальний семінар за участю фахівців Головного управління ДФС  у Вінницькій  області ,  філії ДП «CВЦ Міндоходів України у Вінницькій області» та Вінницької обласної організації товариства «Знання».

На семінарі будуть розглянуті актуальні питання подання податкової  звітності за 1 квартал 2015 року, нововведень податкового законодавства, що відбулись  у 2015 роц ... Читати далі »

Переглядів: 718 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.04.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024