Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 17:47
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 24

Видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків

Реєстраційний номер облікової картки платника податків — елемент Державного реєстру фізичних осіб України, який надається фізичним особам-платникам податків та інших обов’язкових платежів та зберігається за ними протягом усього їхнього життя.

У документі зазначається десятизначний номер з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків.

... Читати далі »

Переглядів: 995 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

Чи оподатковуються військовим збором компенсаційні виплати з бюджету в межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, які виплачуються роботодавцем відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04 березня 2015 року № 105 «Про затвердження Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період»?

     Частиною 3 ст. 119 Кодексу законів про працю (далі – КЗпП) передбачено гарантії для працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, на строк до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію, але не більше одного року, а саме за такими працівниками зберігаються місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробі ... Читати далі »

Переглядів: 1214 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024