Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 17:42
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Цільова команда з податкової реформи запускає Комунікаційну політику з податкових реформ
14:04
Цільова команда з податкової реформи запускає Комунікаційну політику з податкових реформ

10 квітня 2015 року під головуванням Міністра фінансів створено Цільову команду з проведення податкової реформи, до складу якої увійшли представники виконавчої та законодавчої влади, бізнесу, наукових кіл, міжнародних експертів та громадськості.

«Як складова команда Національної ради реформ, ми прагнемо створити сприятливе податкове поле, що буде надихати платників податків сплачувати належні суми податків, а іноземний бізнес – інвестувати в економіку нашої країни», - вважає Наталія Яресько.

Зі складом членів робочої групи (цільової команди) можна ознайомитися за посиланням.

Ми розуміємо, що вже на етапі розробки будь-яких змін в царині оподаткування важливо почути думку усіх учасників майбутніх нововведень. Саме з цією метою ми розробили Комунікаційну політику та пропонуємо ефективні платформи для спілкування, до яких постійно долучатимуться експерти у сфері оподаткування, громадські діячі, бізнесмени та науковці. Основним завданням є обговорення ідей, пропозицій та напрацювань всіх, хто прагне зробити свій внесок до процесу удосконалення податкового законодавства.

Ознайомитися з концепцією Комунікаційної політики можна за посиланням.

 

Основні постулати Комунікаційної політики з податкових реформ

 

1.            Для забезпечення ефективної роботи комунікаційна політика пропонує дискусію в рамках наступних форматів:

 

Назва

Опис

Додаткові вимоги

Індустріальна платформа

Зустрічі представників галузевого бізнесу та галузевих асоціацій

 

Мета: вивчити та оговорити проблеми, виклики та перспективи розвитку окремої галузі

Задля участі у заході насилайте свої заявки за адресою taxreform.nrc@gmail.com, вказавши в темі листа «Індустріальна платформа»

Відкрита платформа

Відкриті зустрічі за участі різних експертів

 

Мета: обговорення різноманітних концепцій податкових реформ

Задля участі у заході насилайте свої заявки за адресою taxreformua@gmail.com, вказавши в темі листа «Податкова платформа». Разом із заявкою обов’язково надсилаються пропозиції податкових реформ виключно у форматі Power Point.

 

 

 

2.            В рамках зустрічей у відкритому форматі презентуються ідеї, напрацьовані громадськими організаціями, профільними асоціаціями, науковими закладами тощо. Всі, хто хоче взяти участь у розробці податкових реформ, можуть долучитися до експертного середовища, запропонувати свої ідеї та разом презентувати на відкритій платформі.

3.            Індивідуальні пропозиції не можуть бути презентовані на відкритій платформі, проте можуть бути надіслані членам Цільової команди для ознайомлення. Пропозиції приймаються за адресою taxreformua@gmail.com, вказавши в темі листа “Для Цільової команди”.

4.            Комунікаційна політика передбачає обов’язкове дотримання визначених принципів податкових реформ та встановлених правил, прохання попередньо з ними ознайомитися.

5.            До участі у заходах запрошуватимуться члени Цільової команди.

6.            Індустріальна та відкрита платформи працюють на щотижневій основі включно до кінця червня 2015 року. Кількість місць обмежена, реєстрація проводиться за принципом першої реєстрації на захід.

 

Закликаємо громадські організації, професійні асоціації, наукові заклади, бізнес школи та інші об’єднання активно долучатися до розробки податкових реформ та створити на своїй базі експертні групи з розробки реформ.

Звертаємося до кожного небайдужого експерта у сфері оподаткування, кожного бізнесмена, громадського діяча, кожного платника податків долучатися до спільної роботи.

Графік зустрічей буде публікуватися на постійній основі на веб-сайті Міністерства фінансів України та на порталі www.reforms.in.ua

 

http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=414783&cat_id=406607

Переглядів: 649 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024