Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 16.04.2024, 09:48
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 28 » Про незастосування фінансових та штрафних санкцій
08:07
Про незастосування фінансових та штрафних санкцій

Із якого періоду до платників податків, які станом на початок тимчасової окупації мали місцезнаходження на території АР Крим та м. Севастополя, не застосовуються фінансові та штрафні санкції за порушення вимог порядку подання, обчислення, правильності заповнення податкових декларацій (податкової звітності) та повноти сплати сум податків і зборів?

        Відповідно до підпункту 12.1 розділу ІІ «Перехідні положення» Закону України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України» від 12.08.2014 № 1636-VII (далі — Закон № 1636), до платників податків, які станом на початок тимчасової окупації мали місцезнаходження на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, не застосовуються починаючи з першого числа місяця, в якому набрала чинності Резолюція Сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй від 27.03.2014 № 68/262 про підтримку територіальної цілісності України, фінансові та штрафні санкції за порушення вимог порядку подання, обчислення, правильності заповнення податкових декларацій (податкової звітності) та повноти сплати сум податків і зборів.

       Із практики застосування термінів, слів та словосполучень у юриспруденції Резолюція Генеральної Асамблеї ООН — це рішення одного з головних органів ООН, яке приймається більшістю учасників сесії. Відповідно до Статуту ООН Резолюція Генеральної Асамблеї має силу рекомендацій державам-членам і Раді Безпеки. Генеральна Асамблея ООН розробляє також проекти міжнародних конвенцій і проголошує їх у своїх резолюціях.

        Оскільки Резолюція № 68/262 має силу рекомендацій державам-членам і Раді Безпеки та не потребує ратифікації, то фінансові та штрафні санкції за порушення вимог порядку подання, обчислення, правильності заповнення податкових декларацій (податкової звітності) та повноти сплати сум податків і зборів до платників податків, які станом на початок тимчасової окупації мали місцезнаходження на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, не застосовуються з 1 березня 2014 року.

        Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, підкатегорія 138.07

Переглядів: 719 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024