Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 02:21
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 25 » Українські музиканти створили саундтрек до мультфільму про податківців
08:33
Українські музиканти створили саундтрек до мультфільму про податківців

      Популярний R&B дует Тамерлан та Альона Омаргалієва створили саундтрек до мультфільму «Місто мрії», який розповідає школярам про важливість сплати податків. Тамерлан виступив у якості композитора, а Альона стала автором тексту до пісні. Сплати податки та живи спокійно – головна ідея цієї композиції. У ній співається про те, що, якщо ти чесний ти сплачуєш податки, то твоя країна стане кращою, а твоє місто перетвориться у місто мрії, стане чистим, затишним, у ньому ніколи не буде злиднів та метушні.      «Ми сподіваємося, що молоді артисти, завдяки сучасній манері співу, будуть зрозумілі підліткам. Тому і запропонували попрацювати над створенням пісні цьому дуету», - повідомили в ДПС України.

      Найближчим часом трек з’явиться в ротації радіостанцій, соціальних мережах. У серпні на пісню «Місто мрії» буде знято відео-кліп.

Вже зараз саундтрек у мережі можна прослухати та завантажити перейшовши за гіперпосиланням http://soundcloud.com/prbatteries/ost.

      Ініціатором творчого проекту «Місто мрії» став заступник голови ДПС України Олександр Клименко. Для створення сценарію мультфільму «Місто мрії» був організований конкурс – «Країна сплачених податків», де переможцем стала білоруська письменниця Людмила Богданова. Після цього сюжет було допрацьовано професіональним сценаристом-мультиплікатором, однак основна ідея та колорит були збережені.

      За сюжетом податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти за допомогою гри «Місто мрії» потрапляють до казкової країни, де і відбуваються головні пригоди фільму.

      Творці «Міста мрії» стверджують, що у ньому не буде комп’ютерних спецефектів – за рекомендацією дитячих психологів мультфільм було вирішено зробити повністю мальованим.

      Фільм буде озвучено трьома мовами – російською, українською та англійською. Його хронометраж складатиме 15 хвилин. Режисером «Міста мрії» став Крістіан Коскінін, а сценаристом – Вадим Шинкарьов. Фільм фінансується Асоціацією ветеранів податкової служби, його бюджет склав 350 000 гривень.

      Трейлер до «Міста мрії» вже створено – його можна побачити в інтернеті http://www.youtube.com/watch?v=UE-HzWkfPdM.

 Наразі роботу над «Містом мрії» продовжує команда художників-аніматорів з усіх куточків України, а повна версія картини з’явиться на екранах у жовтні 2011 року.

      Медіапідтримку саундтреку до мультфільму «Місто мрій» здійснює Агентство PR Batteries.

Прес-служба ДПА України

 

Переглядів: 1076 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024