Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 27.04.2024, 01:21
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Березень » 24

Складовою системних реформ в Україні є зміна підходів до сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі — єдиний внесок), який є одним з основних чинників навантаження на фонд оплати праці роботодавця.

Пропозиції щодо перегляду навантаження на фонд оплати праці роботодавця, зокрема шляхом зменшення діючої ставки єдиного внеску, неодноразово вносилися на розгляд як представниками бізнесу, так і громадськості.

Прийняття Закону України від 28 грудня 2014 року № 77-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» (далі — Закон № 77), який набрав чинності з 01 січня 2015 року, є важливим кроком у реформуванні сплати єдиного внеску.

Так, пунктом 3 розділу ІI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 77 платникам, зазначеним в абзацах другому і третьому пун ... Читати далі »

Переглядів: 779 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.03.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні на обліку в органах ДФС області перебуває близько 116,8 тисяч платників єдиного внеску, з яких майже 18 тисяч страхувальників, які використовують працю фізичних осіб та мають обов’язок щомісячного звітування до контролюючих органів протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного періоду. Саме для упередження проблемних ситуацій, які можуть виникати при прийманні та обробці звітності з єдиного внеску Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує, що відповідальними за правильність заповнення звіту є страхувальники. Враховуючи, що звіт  повинен подаватися в повному обсязі, і у разі відсутності обов’язкових реквізитів та подання без всіх необхідних таблиць, звіт не вважається звітом і вважається таким, що не подавався.

Зокрема, у разі виявлення помилки щодо не включення заробітної плати працівника  у звіт за звітний період, страхувальник не має права після закінчення терміну подання  повторно формувати та подавати д ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.03.2015 | Коментарі (0)

Лист ДФС України  від 26.12.2014 р. N 9825/6/99-99-19-02-02-15

Про економічну діяльність на території ВЕЗ "Крим"

Державна фіскальна служба України розглянула лист щодо практичного застосування норм Закону України "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" і повідомляє.

Питання 1. Щодо податкової реєстрації суб'єктів господарювання із місцезнаходженням на території ВЕЗ "Крим"

Відповідно до положень п. 45.2 ст. 45 Податкового кодексу України (далі - Кодекс) податковою адресою юридичної особи (відокремленого підрозділу юридичної особи) є місцезнаходження такої юридичної особи, відомості про щ ... Читати далі »

Переглядів: 927 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.03.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024