Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 19.03.2024, 14:52
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 09

  Покоління наших батьків сприймало відношення до трудової діяльності  дуже відповідально та серйозно, престижно було мати безперервний стаж на одному підприємстві чи організації.

   З часом , з різних причин , в тому числі економічних , змінилось не лише  відношення до суспільної діяльності , а появилась  байдужіть у ставленні до свого майбутнього.Часто можна почути скептичні закиди, на предмет того, «що треба дожити», «а ще так далеко до тієї пенсії», «а всерівно всім призначають однаково». Можливо був би в цьому сенс, якби ж не збільшилась кількість  звернень  до Пенсійного фонду за  призначенням пенсійної виплати  через втрату працездатності через хворобу чи, ще сумніше, за виплатою неповнолітнім дітям, які залишились без одного із батьків. І,на жаль, доводиться відмовляти в таких випадках у призначенні пенсій через відсутність необхідного стажу в того, хто втратив працездатність ч ... Читати далі »

Переглядів: 688 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до п. 177.2 ст. 177 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) об’єктом оподаткування ПДФО доходу фізичної особи-підприємця є чистий оподатковуваний дохід, тобто різниця між загальним оподатковуваним доходом (виручка у грошовій та негрошовій формі) і документально підтвердженими витратами, пов’язаними з господарською діяльністю такої фізичної особи – підприємця.

Згідно з п.п. 6.9 п. 6 Порядку ведення Книги обліку доходів та витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які проводять незалежну професійну діяльність, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів від 16.09.2013 № 481, у графі 9 «Сума чистого оподаткованого доходу» Книги обліку доходів та витрат зазначається сума чистого оподатковуваного доходу, яка розраховується як різниця між сумою доходу за звітний період та сумою понесених витрат від провадження гос ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Який алгоритм проведення ЮО перерахунку сум доходів та наданих ПСП ФО?

      Алгоритм проведення юридичною особою перерахунку сум доходів та наданих фізичній особі податкових соціальних пільг складається з урахуванням положень підпунктів 169.4.1, 169.4.2 та 169.4.4 п. 169.4 ст. 169, абзацу третього п. 167.1 ст. 167 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ). 
     Перерахунок податкової соціальної пільги проводиться з метою забезпечення виконання норми ПКУ щодо обмеження розміру заробітної плати звітного податкового місяця, який дає право платнику податку на застосування податкової соціальної пільги, та перевірки правильності нарахування податку на доходи фізичних осіб за кожний окремий податковий період (місяць).
     Податкова соціальна пільга застосовується ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024