Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 19.03.2024, 05:37
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 18

Як повідомив веб-портал «Інформаційна Вінниччина» http://i-vin.info/  у Вінниці нагородили переможців 9-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2016».

Церемонія відзначення відбулася в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати під час відкриття виставки «Купуй Вінницьке». Нагороди 26-м переможцям  9-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2016» вручав перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Андрій Гижко. Він зазначив, що умовах складної економічної ситуації в країні, кожен має підтримувати місцевого виробника, який створює робочі місця та сплачує податки.

– Комісія, що обирала переможців конкурсу, розробила ряд критеріїв о ... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 18.02.2016 | Коментарі (0)

Чи застосовуються до ФОП на загальній системі оподаткування штрафні (фінансові) санкції та пеня за несвоєчасну сплату грошового зобов’язання з ПДФО, визначеного в річній податковій декларації про майновий стан і доходи при остаточному розрахунку?

      Відповідно до п. 177.5 ст. 177 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи - підприємці подають до контролюючого органу податкову декларацію за місцем своєї податкової адреси за результатами календарного року у строки, встановлені ПКУ для річного звітного податкового періоду, в якій також зазначаються авансові платежі з податку на доходи.
     Авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб розраховуються платником податку самостійно згідно з фактичними даними, зазначеними у Книзі обл ... Читати далі »
Переглядів: 2423 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 18.02.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024