Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 19.03.2024, 08:48
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 20

Представники великого бізнесу Вінницької, Житомирської, Хмельницької та Черкаської областей отримали новий модернізований офіс великих платників, який сьогодні у м. Вінниці відкрив Голова ДФС Роман Насіров.  

Відтепер у Вінницькому управлінні Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників здійснюватиметься податковий супровід та обслуговування 25 вінницьких підприємств, а ще ряду житомирських, хмельницьких та черкаських, які відповідають критеріям великого платника податків.

Нещодавно такі відділення вже запрацювали у 3 регіонах України. Тож відкриття Офісу великих платників у м. Вінниці стало черговим кроком у напрямі підвищення сервісної складової у роботі ДФС та покращення якості по ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

Чи виникає об`єкт оподаткування ПДФО за умови якщо ЮО сплачує вартість невиробничих розмов, які здійснюють її працівники з мобільних телефонів, що рахуються на балансі ЮО?

     Відповідно до п.п. 164.2.17 п. 164.2 ст. 164 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) до додаткових благ, одержаних працівником від свого працедавця, відноситься і вартість безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг).
     Виходячи з цієї норми ПКУ, вартість послуг мобільного зв`язку (телефонних розмов з мобільного телефону, який знаходиться на балансі підприємства), що сплачуються за рахунок цього підприємства за здійснені його працівником невиробничі телефоні розмови, розглядається як додаткове благо, одержане працівником від свого працедавця.
& ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 18 лютого 2016 р. №66

Про затвердження Методики визначення 
середньоринкової вартості легкових автомобілів 
та внесення змін у додатки 1 і 2 до Порядку
 визначення середньоринкової вартості 
легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів

Відповідно до підпункту 267.2.1 пункту 267.2 статті 267 Податкового кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, що додається.

2. Внести зміни у додатки 1 і 2 до Порядку визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 квітня 2013 р. № 403  (Офіційний вісник України, ... Читати далі »

Переглядів: 1002 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

Відповідну постанову прийнято на засіданні Кабінету Міністрів. Згідно з методикою Мінекономрозвитку розраховуватиме середньоринкову вартість легкових автомобілів та щороку до 1 лютого базового податкового (звітного) періоду подаватиме ДФС інформацію щодо автомобілів, з року випуску яких минуло не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 750 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

У свою чергу, Мінекономрозвитку на своєму офіційному веб-сайті оновлюватиме інформацію про середньоринкову вартість автомобіля з урахуванням марки, моделі, року випуску, типу двигуна, об'єму циліндрів двигуна, типу коробки переключення передач та пробігу.

 Джерелом інформації про ціни на нові автомобілі слугуватимуть офіційні прайс-листи виробників (дилерів), або довідкові дані про ціни щодо ідентичних чи аналогічних нових автомобілів в Україні та країнах-виробниках (експортерах).

... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 20.02.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024