Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 19.03.2024, 07:50
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 27

Уряд затвердив порядок ведення Єдиного реєстру акцизних накладних, які складаються при реєстрації пального

Це спростить сплату акцизного податку особами, які реалізують пальне, а також дозволить удосконалити та осучаснити порядок оподаткування палива і зменшить документообіг. Постановою визначено механізм реєстрації акцизних накладних в Єдиному реєстрі: внесення особою, яка реалізує пальне, відомостей, що містяться в акцизній накладній, до Єдиного реєстру; звіряння отримувачами пального даних отриманої акцизної накладної на відповідність з даними Єдиного реєстру акцизних накладних. Реалізація постанови забезпечить ефективний контроль за реалізацією пального на внутрішньому ринку, унеможливить випадки реалізації на автозаправних станціях не облікованих обсягів пального, з яких не сплачений акцизний податок, збільшить надходження ... Читати далі »

Переглядів: 730 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)

ВГО «Асоціація платників податків України»

26 лютого 2016 року в рамках засідання Ради ВГО Асоціації платників податків України під керівництвом Президента Грігола Катамадзе у конференц-холі готелю «Прем’єр Палац» відбулася презентація інноваційного рішення зі створення та впровадження регіональної фінансової екосистеми NETOPAYFINANCE. ВГО «Асоціація платників податків України» запросила на презентацію голів територіальних відділень ВГО АППУ та представників малого, середнього та великого бізнесу з усієї України. Програму присутнім презентували керуючий партнер компанії N.KRATGROUP Олександр Спіндлер, відомий німецький економіст Крістіан Геллер та Голова Союзу регіональних валют Німеччини Франк Янскі. У презентації також узяв участь народний депутат України, Голова Комітет ... Читати далі »

Переглядів: 876 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)

26.02.2016 - Прес-служба Державної фіскальної служби України

Протягом доби в органах ДФС зареєстровано більше 1000 платників акцизного податку з реалізації пального.

За результатами аналізу поданих заяв та звернень щодо заповнення заяви платника акцизного податку з реалізації пального надаємо рекомендації та повідомляємо.

Заява про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального подається до контролюючого органу за основним місцем обліку виключно в електронному вигляді за формоюJ(F)1310301&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 714 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)

Зазначений термін є кінцевим для спрощенців, які обрали першу та другу групи. На сьогодні таких платників на Вінниччині налічується  більше 24 тисяч осіб - це понад 60 відсотків усіх платників єдиного податку. Додамо, що звітувати за минулий рік потрібно за новою формою декларації у редакції наказу Міністерства фінансів України від 19.06.2015р.  № 578. Для заповнення звітності та ведення обліку платники - фізичні особи, які обрали спрощену систему оподаткування,  використовують книгу обліку доходів та порядок її ведення, затверджені наказом Міністерства фінансів України від 19.06.2015 N 579.

Також варто звернути увагу, що Книги обліку доходів, зареєстровані до набрання чинності вказаного наказу, ведуться за старою формою та діють до їх закінчення.

Наразі нагадаємо, що з 1 січня 2016 року у зв'язку із збільшенням мінімальної заробітної плати збіль ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.02.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024