Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 22:35
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 15

Громадяни цього року сплачуватимуть податок за власність, якою вони володіли у 2015 році. Кошти від сплати ними податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, надійдуть до місцевих бюджетів у розпорядження органів місцевого самоврядування. Про це розповів начальник відділу Департаменту податків і зборів з фізичних осіб ДФС Юрій Тимощук в ефірі радіо «Ера».

«В усіх країнах Європи і більшості країн світу цей податок існує і його сплачують громадяни. В Україні він сплачується в місцевий бюджет (тобто бюджет, де проживають громадяни, які володіють нерухомістю). У зв’язку з децентралізацією, реформою місцевого самоврядування, органам місцевого самоврядування надано більше повноважень і більше коштів. Такі кошти дійсно поступили до місцевого бюджету і місцева влада є їх  розпорядником», - зазначив Юрій Тимощук.

За його словами, податок на нерухоме майно сплачують юридичні та фізичні особи відповідно до 266 статті Податкового к ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

Лист ДФСУ від 03.06.2016 р. N 12329/6/99-99-15-03-03-15

Державна фіскальна служба України відповідно до ст. 52 Податкового кодексу України (далі - Кодекс) розглянула звернення ФГ "ХХХХ" (далі - Господарство) щодо віднесення до операцій з реалізації пального операцій, що здійснюються Господарством (Замовником) при укладанні договорів про надання послуг з третіми особами (Виконавцями), за умовами яких використовується пальне Замовника, і повідомляє таке.

У листі Господарство зазначає, що під час здійснення господарської діяльності укладає договори про надання послуг, згідно з якими інші особи (Виконавці) надають послуги Замовнику, використовуючи при цьому власну техніку, яка заправляється пальним, що належить Господарству (Замовнику). Оскільки заявником не зазначено, яким саме чином буде здійснюватися заправка пальним транспортних засобів Виконавців, то надати обґрунтовану та вичерпну податк ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

 Постановою Верховної Ради України від 19 травня 2016 року №1377-УІІІ "Про перейменування окремих населених пунктів та районів" село Жданівка Хмільницького району перейменовано на село Війтівці. 

Веб-сайт Хмільницької РДА

http://rda.hm.ua/page/current-news/4933

Хмільницьке відділення Калинівської ОДПІ звертається до платників податків села Війтівці внести зміни у відповідні  облікові дані .

Переглядів: 821 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024