Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 16.04.2024, 19:30
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 16

Хмільницьке відділення Калинівської ОДПІ нагадує, що проектом  Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення дозвільних процедур у сфері зовнішньоекономічної діяльності» №2498а передбачалось прийняття  нової редакції частини третьої ст. 16  Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та
тютюнових виробів” , зокрема,  щодо скасування подання звітності суб’єктами господарювання, які отримали  ліцензії  та здійснюють  роздрібну  торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами , форма якої затверджена наказом Мінфіну України №49 від 11.02.23016 р.

14.06.2016 року у Верховній Раді України відбулось голосування, в результаті чого даний законопроект підтримали 187 депутатів, тому його знято з розгляду.

Звертаємо увагу СПД, що звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

Днями, під час проведення оперативно-пошукових заходів, мобільна група працівників управління боротьби з митними правопорушеннями Вінницької митниці ДФС та оперативних співробітників спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Вінницькій області виявила ознаки порушення державного кордону України. А саме, на березі прикордонної річки Дністер, у межах села Лядово Могилів-Подільського району, виявлено сліди переміщення великогабаритних предметів.

Подальше відпрацювання мобільною групою лінії кордону та прилеглих до нього населених пунктів це припущення підтвердило. У селі Козлів цього ж району, в приміщенні місцевої ферми, виявлено схованку близько 50 тонн етилового спирту. За ідентифікуючими ознаками цю партію контрабанди, ймовірніше за все, незаконно перемістили через державний кордон України.

Наразі виявлений етиловий спирт вилучений ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

16 червня 2016 року з 14.00 до 16.00 Державна фіскальна служба України у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ПОДАТКОМ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ».

На запитання платників відповідатиме Алла Миколаївна КОНОНОВА, начальник відділу розгляду звернень з ПДВ Управління вдосконалення непрямого оподаткування Департаменту методологічної та нормотворчої роботи Державної фіскальної служби України. 

Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером «гарячої» телефонної лінії: (044) 501-06-42.
Детальніше:http://www.visnuk.com.ua/ua/news/id/2915

Переглядів: 512 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024