Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 14:24
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 7 » Контакт-центром ДФС надано 591,4 тис. відповідей на запитання суб’єктів господарювання та громадян
07:34
Контакт-центром ДФС надано 591,4 тис. відповідей на запитання суб’єктів господарювання та громадян

З початку поточного року Контакт-центром ДФС платникам податків надано 573,6 тис. консультацій по телефону, 17,7 тис. -  електронною поштою і факсом. Загалом протягом січня – травня 2016 року Контакт-центром надано 591,4 тис. відповідей на запитання суб’єктів господарювання та громадян. Про це повідомив заступник директора Інформаційно-довідкового департаменту ДФС Андрій Кушнір в ефірі телеканалу «Рада».

«Робота інформаційно-довідкового департаменту є індикатором роботи ДФС. Чим більше звернень він отримує, тим ми більше розуміємо, де є проблеми. І це дає можливість службі реагувати на ці проблеми і визначати пріоритетні питання, які потребують вирішення», - зазначив Андрій Кушнір.

За його словами, за наданням інформаційно-довідкових послуг до Контакт-центру ДФС звертаються  як громадяни України так й іноземці, які цікавляться системою оподаткування в Україні, або окремими питаннями оподаткування.

У цьому році найчастіше суб’єкти господарювання та громадяни зверталися з питань податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, податку на прибуток підприємств та єдиного податку для фізичних осіб-підприємців.

 Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/251898.html

Переглядів: 771 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024