Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 12:34
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 9 » «Податковий орієнтир» на хвилях Хмільницького районного радіомовлення
08:05
«Податковий орієнтир» на хвилях Хмільницького районного радіомовлення

Хмільницьке відділення Калинівської ОДПІ щиро вдячне за багаторічну співпрацю у доведенні до платників податків актуальних змін редакції КП «Хмільницьке районне радіомовлення». Творчий колектив районного радіомовлення нещодавно відсвяткував свій 10-річний ювілей.

Ми вдячні за співпрацю редактору районного радіомовлення Анатолію Плису та кореспонденту Наталі Мазур і пропонуємо увазі платників податків інформацію про районне радіомовлення, яка була розміщена на веб-сайті  Хмільницької РДА.

А платників запрошуємо щосуботи до радіоприймачів о  14-30 на ефір рубрики «Податковий орієнтир» на хвилях Хмільницького районного радіомовлення на частоті  FM діапазону  66,8 МГц

Хмільницьке відділення Калинівської ОДПІ, тел. 2-23-78

 

"Хмільницьке районне радіомовлення" відзначило 10-річний ювілей

 1 червня 2016 року колектив комунальної установи "Хмільницьке районне радіомовлення" відзначив 10-річний ювілей діяльності установи.

Щиро бажаємо подальших творчих успіхів в інформаційному просторі Хмільниччини, ефективного розвитку, здоров"я і натхнення працівникам комунальної установи.

Довідка. На заміну проводовим мережам, зруйнованих стихією 2000-го року, наприкінці 2004 року, на території  Великомитницької  територіальної громади, за кошти держави, було побудовано радіотрансляційну вежу висотою 75 м, де було встановлено ЧM передавач потужністю 0,1 КВт., з частотою мовлення  66,8 МГц.

     На засіданні 17-ї сесії Хмільницької районної ради 4-го скликання,   21 липня 2005 року , було прийнято рішення утворити організацію районної комунальної власності «Хмільницьке районне радіомовлення»,  метою створення було:  -  об’єктивне висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та виконавчої влади  і  подій,  що відбуваються на теренах нашого району.  На цій  же сесії редактором КП «Хмільницьке районне радіомовлення» було призначено Анатолія Плиса .

     Оформлення усієї необхідної для створення підприємства документації: отримання ліцензії на мовлення, придбання  необхідного обладнання, зайняло чимало часу,  і  лише 1 червня 2006 року розпочалися регулярні радіопередачі районного радіомовлення.                                                                          

      Нелегкими були перші кроки становлення; - першим обладнанням студії був диктофон і власний магнітофон із мікшером, та й студії , як такої, ще і не було, усі передачі писалися вдома, а трансляція проводилась із записаної касети із лінійно - апаратної зали Укртелекому.  Приміщення студії, за ініціативи голови районної ради В.А.Чмелюка, районне радіомовлення отримало у травні 2007 року.  Перша ліцензія на право мовлення була надана  Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення з часом мовлення 24 години на добу, що було непомірним тягарем для радіомовлення районного масштабу. Умови такої ліцензії районне радіомовлення виконати ніяк не могло, а тому згодом  Нацрада дала згоду на заміну ліцензії із часом мовлення 1година 55 хвилин на тиждень, з сіткою мовлення: - з вівторка по п’ятницю - 6-30 – 6-45. У суботу з 14 до 15 години.  Для розширення часу мовлення КП «Хмільницьке районне радіомовлення»  отримує ще одну ліцензію,  у січні 2014 року, з обсягом мовлення 1 година 35 хвилин з сіткою мовлення: з понеділка по п’ятницю з 11-40  до 12-00.  Цими ліцензіями районне радіомовлення користується до цього часу.

     За 10 років роботи  КП «Хмільницьке районне радіомовлення» в ефір вийшло більше 2 тисячі 716 радіопередач із загальним часом мовлення більшек, як  1 тисяча 108  годин.

      В 2015 році прозвучало 424 радіопередачі із загальним часом мовлення 179 годин 41 хвилина.

        На даний час в  радіопередачах Хмільницького районного радіомовлення висвітлюється робота органів виконавчої влади району і органів місцевого самоврядування, звучать рубрики: «Влада і громада»,  «Податковий орієнтир», «Моя Земля, Земля моїх Батьків» , «Поради лікаря», «В гостях у ветерана», рубрики «Довідник споживача» і «Готуємо разом» і ряд інших радіопередач.  На сторінках рубрики «Влада і громада»  голови територіальних громад розповідають про свої громади, звучать виступи податківців. У рубриці  «Моя Земля, Земля моїх Батьків», яку заснувала краєзнавець районної бібліотеки для дорослих  Оксана Михалиця, у авторському виконанні ведуть розповіді про свій рідний край, про людей Хмільниччини знані майстри слова, письменники і краєзнавці; - Микола Дорош,  Євген Козюк,    Віра Степанюк,     Василь Маринич   і багато інших авторів.

     В передачах районного радіомовлення активну участь приймає районна організація ветеранів України і її керівник Віталій Каленіченко. Щосуботи виходить в ефір передачі; - «Податковий орієнтир» , яку веде завідувач сектору комунікацій Хмільницької ОДПІ, Юрій Підвальнюк. Просвітницька передача «Добрий пастир» яку веде настоятель храму Святих «Петра і Павла» протоієрей УПЦ КП  Іван Пукас.

       Активну участь у підготовці і створенні мистецьких програм беруть працівники районного Будинку культури і районної бібліотеки. Працівники районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей і молоді, розповідають про згубність шкідливих звичок, про виховання підростаючого покоління ,  а також про різноманітні соціальні явища і проблеми. Лікарі лікувальних закладів і санітарно-епідеміологічної служби у своїх систематичних радіопередачах проводять просвітницьку роботу по запобіганню тих чи інших захворювань.

У передачах районного радіомовлення звучить вітальна сторінка,  реклама  і оголошення, кожної передачі звучать новини Хмільницького краю.

Традиційно, з нагоди свят, до мешканців району з вітальним словом звертаються голови районної ради і районної державної адміністрації, голова ветеранської організації.

      Розпочинаються передачі позивними районного радіомовлення - мелодією  «Пісня про Хмільник», автор якої Павло Дубовий.

     За сприяння директора Хмільницької районної бібліотеки для дорослих Зої Миколаївни Попової, значну частину  радіопередач можна почути на сайті районної бібліотеки для дорослих,  на сторінці «Радіо»,  на цю ж сторінку можна вийти із сайтів районної ради і районної державної адміністрації. 

       На хвилях районного радіомовлення звучать музичні вітання з нагоди Днів народжень працівникам районної ради, районної державної адміністрації, секретарям і головам сільських рад, депутатам районної і обласної рад від району. Всі вітання також  розміщуються  на  сторінці  «Радіо» на сайті районної  бібліотеки  для дорослих.

     Засновником  КП «Хмільницьке районне радіомовлення» є Хмільницька районна рада. На засіданнях бюджетних сесій районної ради, кожного року затверджується програма розвитку районного радіомовлення, згідно затвердженої програми розвитку надається фінансова підтримка. Деяку частину коштів районне радіомовлення заробляє за рахунок виходу в ефір комерційних програм (програма «Добрий пастир»,  реклама, оголошення, вітання  піснею). 

    Голова Хмільницької районної ради   і голова  Хмільницької районної державної адміністрації   з розумінням ставляться до проблем  функціонування    КП «Хмільницьке районне радіомовлення»,  яке створено для доведення об’єктивної інформації усіх сфер життєдіяльності нашого краю до слухацької аудиторії району.

Творчий колектив КП «Хмільницьке районне радіомовлення»: редактор-  Анатолій Андрійович Плис,  кореспондент - Наталя Василівна Міщук,  бухгалтер – Ольга Анатоліївна Здебська

         

 Нагадуємо, що передачі Хмільницького районного радіомовлення виходять в ефір 10  разів на тиждень: з вівторка  по четвер  з 06-30 до 06-44, у суботу з 14-00 до 14-59, з понеділка по п’ятницю з 11-40 до 12-00,  на частоті  FM діапазону  66,8 МГц.

Джерело: веб-сайт Хмільницької РДА

   http://rda.hm.ua/page/current-news/4899

 

Переглядів: 682 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024