Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 23:28
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 2 » Працівниками ДФС виявлено понад 39 тис. найманих осіб, які працювали неофіційно
12:15
Працівниками ДФС виявлено понад 39 тис. найманих осіб, які працювали неофіційно

З початку 2016 року органами ДФС під час перевірок суб’єктів господарювання на дотримання норм податкового законодавства порушення при виплаті заробітної плати та інших доходів фізичним особам встановлено в 60,5 відс. платників податків. Про це повідомив директор Департаменту податків і зборів з фізичних осіб Павло Дроняк.

За його словами, за результатами перевірок донараховано до сплати в бюджети близько 161 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та близько 36 млн. грн. єдиного внеску.

«ДФС постійно вживаються заходи щодо виявлення найманих осіб, які працюють неофіційно. Від таких трудових відносин збитків зазнає не лише бюджет, але й сам працівник, оскільки не має соціального захисту. З початку року було виявлено понад 39 тис. неоформлених працівників. До бюджетів сплачено понад 14 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та близько 11 млн. грн. єдиного внеску», – зазначив Павло Дроняк.

Також до державної реєстрації залучено близько 17 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність неофіційно. Вони сплатили до бюджету понад 6 млн. грн. податків.   

Завдяки спільним заходам ДФС та органів місцевої влади у поточному році рівень виплати заробітної плати своїм працівникам підвищили 5 тис. суб’єктів господарювання. Бюджет додатково отримав 4,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

 02.06.2016 - Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/251248.html

Переглядів: 552 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024