Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 09:43
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 16

На численні листи, що надходять до Державної казначейської служби України з питань коректності розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – Реєстр) Державна казначейська служба України повідомляє наступне:

- Платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Реєстрі на суму податку, обчислену за формулою, визначеною у пункті 9 Порядку електронного адміністрування податку на додану вартість, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.14 №569.

Суму податку, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Реєстрі обчислює Державна фіскальна служба України. Вона ж оприлюднює на офіційному веб-сайті алгоритми обрахунку показників формули обчислення зазначеної суми та джерела їх формування.

Казначейство в режимі on-line надає Державній фіскальній службі України дані щодо суми коштів, перерахованих платником податку з власного п ... Читати далі »

Переглядів: 723 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

16 липня відзначається День бухгалтера. Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки.

Від людей Вашої нелегкої  професії залежить злагоджена робота усіх сфер народного господарства .

... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024