Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 12:08
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 25

Якщо Ви працюєте за комп’ютером протягом робочого дня, раз у півгодини хоча бпару хвилин дивіться куди завгодно, тільки не на монітор, наприклад - у вікно.

- Вставайте з-за столу при першій нагоді. Навіть сидячи можна потягуватися й міняти положення тіла. Взагалі, намагайтеся більше рухатися протягом дня. - Уникайте пилу: всі паперові завали на вашому столі – пилезбірники. Там, де пил, там мікроби і хвороби – алергія й астма.

- Випромінювання від звичайного стаціонарного телефону набагато менше, ніж від стільникового, тому радимо більше спілкуватися саме за допомогою нього.

- Відмовтеся від перекусів! Не можете цього зробити? Спробуйте їсти фрукти, горіхи замість цукерок та печива. Обідайте вчасно - легкий обід найкорисніший.

- Не вживайте багато кави, її користь для здоров’я сумнівна. Краще пийте сік – грейпфрутовий, апельсиновий або інший, який вам до смаку.

- Ваш комфорт та працездатність залежать від того, нас ... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.07.2015 | Коментарі (0)

24.07.2015

Щорічне декларування громадянами доходів стало доброю традицією для жителів подільського краю.

Ось і цьогоріч мешканці Вінницької області підійшли до цього процесу відповідально та добросовісно. Декларації про доходи подали майже 10 тисяч громадян. Це свідчить, насамперед, про сумлінне ставлення наших земляків до громадянських обов'язків та про прагнення зробити свій внесок у розвиток регіону.

Проте, незважаючи на широкомасштабну роз’яснювальну кампанію та неодноразові нагадування з боку фіскальної служби про необхідність та важливість декларування, ще чимала кількість вінничан напевно сподіваються, що податківці „не побачать” отриманих ними доходів та підстав для відповідного декларування.

Відтак, своє звернення, у першу чергу, адресую саме цій категорії платників та нагадую, що деклараційна кампанія завершилась ще 30 квітня. Утім, з найменшими фінансовими втратами самостійно виправити ситуацію ще можна до 1 серпня по ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.07.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024