Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 10:26
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 17

Асоціація платників податків України з 10 по 20 липня 2015 року включно проводить  Інтернет – конференцію для працівників торгівельної галузі до їх  професійного свята – Дня працівників торгівлі.

Інтернет – конференція проводиться на офіційному сайті Асоціації платників податків України  www.appu.org.ua.  Протягом 10 днів всі бажаючі можуть зареєструватися для участі і задавати в електронному вигляді конкретні запитання, на які фахівець Асоціації надасть повну та ґрунтовну відповідь на електронну адресу учасника. По завершенню Інтернет – конференції на офіційному сайті Асоціації буде викладено зведену інформацію щодо всіх запитань-відповідей.

Під час Інтернет – конференції Ви маєте можливість отримати ґрунтовні відповіді з питань оподаткування, які стосуються сп ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.07.2015 | Коментарі (0)

 При застосуванні спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності до складу доходу юридичної особи - платника єдиного податку третьої групи, визначеного статтею 292 Податкового кодексу України, не включаються:

 1) суми податку на додану вартість;

 2) суми коштів, отриманих за внутрішніми розрахунками між структурними підрозділами платника єдиного податку;

 3) суми фінансової допомоги, наданої на поворотній основі, отриманої та поверненої протягом 12 календарних місяців з дня її отримання, та суми кредитів;

 4) суми коштів цільового призначення, що надійшли від Пенсійного фонду та інших фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, з бюджетів або державних цільових фондів, у тому числі в межах державних або місцевих програм;

 5) суми коштів (аванс, передоплата), що повертаються покупцю товару (робіт, послуг) - платнику єдиного податку та/або повертаються платником єдиного податку покуп ... Читати далі »

Переглядів: 881 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.07.2015 | Коментарі (0)

Корисним і приємним для бухгалтерів у м. Хмільнику виявився семінар з питань оподаткування, який пройшов 16 липня в актовому залі Хмільницької міськради.

Семінар був присвячений актуальним питанням оподаткування, поданню звітності платниками за 2 квартал поточного року, а також електронному адмініструванню ПДВ.

У семінарі взяли участь заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДФС у Вінницькій області Н.В.Ніжняк, бухгалтер-аудитор та лектор Вінницької обласної організації  товариства ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.07.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024