Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 15:07
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Березень » 02

27.02.2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України
від 24 лютого 2016 року № 113 «Деякі питання електронного адміністрування реалізації пального» (далі - Постанова № 113), якою затверджено Порядок електронного адміністрування реалізації пального, що визначає механізм відкриття та закриття рахунків у системі електронного адміністрування реалізації пального, порядок роботи системи електронного адміністрування реалізації пального, а також проведення розрахунків з бюджетом з використанням зазначених рахунків.

Система електронного адміністрування реалізації пального запроваджується з 1 березня 2016 року.

01.03.2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України
від 24 лютого 2016 року № 114 (далі - Постанова № 114), якою затверджено Порядок веден ... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

У зв’язку зі скороченням штатної чисельності Інформаційно-довідкового департаменту ДФС з 03.03.2016 припиняють свою роботу пункти реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС у м. Жмеринці та смт Крижополі.

Для отримання послуг електронного цифрового підпису просимо звертатись до пункту реєстрації користувачів розташованого у м.Вінниці за адресою:

м. Вінниця, вул. К. Василенка буд. 21 (колишня 30-річчя Перемоги), 1-й пов., зал №1 ЦОП Вінницької ОДПІ.

тел.: (0432) 52-33-28.

... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Згідно із загальними правилами, встановленими статтею 201 Податкового кодексу України, податкова накладна складається на кожне повне або часткове постачання товарів чи послуг, а також на суму авансів безпосередньо у день виникнення податкових зобов'язань продавця. Разом з тим, Кодексом передбачено ряд випадків, які обумовлюють оформлення зведеної податкової накладної.

По-перше, це стосується платників, які здійснюють постачання товарів чи послуг одному покупцю два та більше разів на місяць (тобто, постачання має ритмічний характер). Якщо покупці зареєстровані платниками ПДВ, то зведені податкові накладні складаються окремо на кожного покупця, з урахуванням загального обсягу постачання такому покупцю протягом місяця, у термін не пізніше останнього дня місяця, в якому було здійснено такі постачання. Якщо ж постачання відбувалося особам, не зареєстрованим платниками ПДВ, то не пізніше останнього дня місяця, в якому були здійснені такі постачання, складається загальна зведен ... Читати далі »

Переглядів: 780 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Три пластикові діжки спирту кожна об’ємом 225 літрів виявили оперативні співробітники Головного управління ДФС у Вінницькій області біля автошляху Могилів-Подільський – с. Юрківці. В ході огляду нелегальної продукції, власника якої не поки що не встановлено, відібрано зразки рідини для подальшого лабораторного дослідження.

Тим часом незаконну знахідку орієнтовною вартістю понад 100 тис. грн. вилучено до прийняття законного рішення.

Вилучення відбулося під час проведення заходів щодо відпрацювання складських приміщень, ангарів, оптових складів з метою виявлення місць перенавантаження, накопичення, зберігання або реалізації спирту етилового, ввезеного на територію України поза митним контролем в рамках операцій «Акциз-2016» та «Рубіж-2016».

 Головне управління ДФС у Вінницькій області

... Читати далі »
Переглядів: 612 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

 Офіційне видання ДФС України, журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» - це надійне джерело своєчасного отримання платниками податків необхідної інформативної бази. Серед різномаїття друкованих видань «Вісник» є потужним засобом комунікації між всіма учасниками податкового процесу. Перш за все, це корисна інформація з перших вуст, практична допомога бухгалтеру, швидке реагування на зміни у законодавстві, легкі, зрозумілі тексти та  новий дизайн, який допомагає краще сприймати інформацію.

Інформація про електронну версію журналу

... Читати далі »

Переглядів: 876 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Хмільницька ОДПІ інформує платників акцизного податку, які реалізують пальне і будуть адмініструвати даний податок в електронному вигляді з 01.03.2016 р. про те, що ДФС України на офіційному веб-сайті http://sfs.gov.ua

 розміщено спеціальний банер «Електронне адміністрування реалізації пального», де наявна вся актуальна інформація з даного питання.

Переглядів: 621 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024