Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 11:21
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Березень » 17

В рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців ДФС доопрацювала оновлений сервіс «Електронний кабінет платника» в частині отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (далі – відомості про доходи).

Сервіс доопрацьовано з використанням сучасних Web-технологій з метою забезпечення зручності платників, які бажають отримати відомості про доходи в електронному вигляді. 

Нагадуємо, що з 01.09.2015 у штатному режимі працює електронний сервіс щодо отримання відомостей про доходи засобами спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП). Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Головне управління ДФС у Вінницькій області нагадує платникам ПДВ, що з 1 квітня п.р., відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 31.12.2015р.  № 1307, набере чинності оновлена форма Податкової накладної та новий Порядок її заповнення.

Відповідно, наказ Міністерства фінансів України від 22 вересня 2014 року № 957 "Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної" з вказаної дати визнано таким, що втратив чинність.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Про оподаткування податком на прибуток підприємств доходів, отриманих неприбутковою організацією від діяльності, яка не пов’язана із статутною

Якщо неприбуткова організація отримує доходи від діяльності, яка не пов’язана із статутною (у т. ч. здійснює продаж основних засобів), та не використовує їх для фінансування видатків на утримання такої неприбуткової організації, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямів діяльності, визначених її установчими документами, то така неприбуткова організація відповідно до підпункту 133.4.3 п. 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України зобов’язана подати у термін, визначений для місячного податкового (звітного) періоду, звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за період з початку року по останній день місяця, в якому вчинено таке порушення, та зазначити суму самостійно нарахованого податкового зобов& ... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Лист ДФС України від 14.03.2016 р.  №8763/7/99-99-19-03-02-17

 Про розподіл податкового кредиту сільськогосподарськими підприємствами

 Державна фіскальна служба України у зв’язку із численними питаннями, які виникли у платників податку за результатами заповнення та подання податкової звітності з ПДВ за січень 2016 року, щодо порядку розподілу сільськогосподарськими підприємствами – суб’єктами спеціального режиму оподаткування податкового кредиту при придбанні товарів/послуг для використання в операціях з постачання зернових і технічних культур, продукції тваринництва та іншої сільськогосподарської продукції, повідомляє про особливості заповнення податкової звітності з податку на додану вартість, форма та порядок з ... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024