Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 23:28
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Березень » 10

Згідно з п.164.2 ст.164 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. № 2755 - VІ (далі – ПКУ) до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включаються, зокрема, дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування), визначений у порядку, встановленому пунктом 170.1 статті 170 цього Кодексу.
Відповідно до п.п.170.1.5 п.170.1 ст.170 ПКУ якщо орендар є фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання, особою, відповідальною за нарахування та сплату (перерахування) податку до бюджету, є платник податку - орендодавець. При цьому  такий орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок до бюджету протягом 40 календарних днів, після останнього дня звітного (податкового) кварталу. Сума отриманого доходу, сума сплаченого протягом звітного податкового року податку та податкового зобов’язання за результатами  року відображаються у річній податковій декла ... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує про те, що Кабінет Міністрів України своєю Постановою від 24 лютого 2016 року №114 затвердив Порядок ведення Єдиного реєстру акцизних накладних, який визначає механізм внесення відомостей, що містяться в акцизних накладних та розрахунках коригування до акцизних накладних за операціями з реалізації пального, до Єдиного реєстру акцизних накладних та надання даних, які містяться в Реєстрі.

Звертаємо увагу на те, що до Реєстру вносяться відомості щодо усіх акцизних накладних та розрахунків коригування, у тому числі акцизних накладних, які не надаються отримувачу пального, та акцизних накладних/розрахунків коригування, складених за операціями з реалізації пального суб'єктам господарювання та фізичним особам, які не є платниками акцизного податку.

Операційний день для реєстрації акцизних накладних або ж розрахунків коригуван ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

Чи необхідно СГ вносити зміни до облікових даних, якщо відбулось перейменування назви міста, вулиці?

      Відповідно до п. 66.1 ст. 66 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ), підставами для внесення змін до облікових даних платників податків є, зокрема:
     інформація органів державної реєстрації;
     документально підтверджена інформація, що надається платниками податків.
     У разі виникнення змін у даних або внесення змін до документів, що подаються для взяття на облік, крім змін, які вносяться до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР), та змін, про які платник податків повідомив за основним місцем обл ... Читати далі »
Переглядів: 659 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024