Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 10:13
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 27 » ДФС ставить чіткий план – протягом 100 днів перемогти контрабанду на митниці
06:14
ДФС ставить чіткий план – протягом 100 днів перемогти контрабанду на митниці

Про це під час спільної прес-конференції з головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

 За його словами, боротьба з контрабандою, підвищення ефективності електронних сервісів фіскальної служби та оптимізація роботи – є одними з основних завдань, які стоять перед фіскальною службою.

 Так, Одеська область стане однією з перших областей, де впроваджуватиметься пілотний проект. Тому для ДФС України важлива підтримка органів місцевого самоврядування та місцевих правоохоронних органів в напрямку спільної боротьби з контрабандою, зловживаннями та фіктивним бізнесом. Перш за все, це стосується нелегального імпорту, фіктивного податкового кредиту, компаній, які експортують зерно та не повертають валютну виручку у державу.

 Голова ДФС Роман Насіров зазначив, що в боротьбі з цими явищами досягнуті домовленості, повна підтримка та взаєморозуміння з головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі.

 «Вже є подані законопроекти і ми зацікавлені, щоб 50% від додаткових надходжень надходили в окремі фонди на фінансування інфраструктурних проектів в Одеській області», - зазначив Голова ДФС України.

 Крім того, фіскальна служба у тісній співпраці з місцевою владою запроваджуватиме спеціальні додаткові проекти стосовно підвищення ефективності збору податків до місцевих бюджетів. 

 «Ми ставимо перед собою чіткий план протягом 100 днів перемогти контрабанду на митниці. Для України це форпост. Якщо існує контрабанда в Одесі, це позначається на економіці, на неможливості рівних умов для чесної конкуренції. Такі ж прояви є і на західному кордоні, - підкреслив Роман Насіров. - Ми будемо виводити сервіс на новий рівень. Вже до кінця цього року ми прагнемо створити нові умови для митного оформлення вантажів в Одеському регіоні».

 Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/207988.html

 

 

Переглядів: 648 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024