Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 01:49
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 30 » Вебінар на тему особливостей податкового законодавства у сільському господарстві!
07:16
Вебінар на тему особливостей податкового законодавства у сільському господарстві!

30 липня 2015 року о 10-00 год. розпочнеться вебінар на тему особливостей податкового законодавства у сільському господарстві.

Будуть висвітлені:

питання справляння податку на додану вартість сільськогосподарськими товаровиробниками (заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв);

сплата земельного податку та застосування с/г товаровиробниками спрощеної системи оподаткування (завідувач сектору місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів управління оподаткування юридичних осіб Тетяна Шпундра);

оподаткування доходів фізичних осіб в сільському господарстві (начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Володимир Жаврід).

Онлайн трансляцію дивіться з 10-00 год. 30 липня 2015 року на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net.

Що робити платникам, які не можуть підключитись до онлайн перегляду:

прийти до 10-00 год. 30.07.2015 у центри обслуговування платників (ЦОП) у державних податкових інспекціях Черкаської області і дивитись трансляцію у спеціальних студіях;

або прийти до 10-00 год. 30.07.2015у міські, сільські і селищні ради Черкаської області на місцях і дивитись трансляцію на місцях. Навчатися разом з вами будуть і органи місцевого самоврядування.

Крім того вебінар у запису можна дивитися на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/archive/.

Тези виступів спікерів та відповіді на усі питання учасників (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) будуть до кінця дня 30.07.2015 викладені на суб-сайт головного управління ДФС у Черкаській області ck.sfs.gov.ua.

Також платники, які дивитимуться вебінар у запису, можуть протягом тижня з дати трансляції ставити питання на адресу help_payer@ukr.net і отримувати письмові консультації.

http://ck.sfs.gov.ua/anonsi-ark/10341.html

 

Переглядів: 591 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024