Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 12:48
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 13

Навчайтеся, не залишаючи робочого місця! Приєднуйтесь до безкоштовного вебінару, який відбудеться 18 вересня 2014 року о 10:00.

Вебінар проведе Ольга Миколаївна Вітковська, економіст-аналітик газети “Бюджетна бухгалтерія”. Вона розповість про нюанси оплати праці представників бюджетної сфери:від військового збору до встановлення доплат і надбавок.

Щоб взяти участь у вебінарі, необхідно пройти легку реєстрацію на сайті:  bw.factor.ua 
Зареєструватися слід до 16:00 17 вересня
Початок вебінару 18 вересня о 10:00.

... Читати далі »

Переглядів: 1173 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

Постанова Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2014 р. №442

З метою оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та відповідно до пунктів 9 і 91 статті 116 Конституції України Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Утворити:

Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, реорганізувавши шляхом перетворення Державну ветеринарну та фітосанітарну службу і приєднавши до Служби, що утворюється, Державну інспекцію з питань захисту прав споживачів і Державну санітарно-епідеміологічну службу та поклавши на Службу, що утворюється, функції з реалізації державної політики, які виконували органи, що припиняються (крім функцій з реалізації державної політики у сфері племінної справи у тваринництві, у сфері гігієни праці та функцій із здійснення дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників), а також функції із з ... Читати далі »

Переглядів: 762 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

Строки давності для застосування штрафних (фінансових) санкцій становлять 1095 днів, з дня, що настає  за останнім днем граничного строку подання податкової  декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов’язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо податкова декларація була надана пізніше, - за днем її фактичного подання.

Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов’язань, платник податків вважається вільним від такого грошового зобов’язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адміністративному або судовому порядку.

У разі подання платником податку уточнюючого розрахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов’язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів з дня подання у ... Читати далі »

Переглядів: 656 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024