Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 01:26
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 30

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України

«Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку»

 Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення Міністерством фінансів України проекту наказу „Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку” ... Читати далі »

Переглядів: 1065 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

Дарницькі податківці діяли в межах діючого законодавства

Нещодавно на сторінках газети «Вести» було розміщено статтю «Налоговые проверки устраивают уже и детям», в якій йшлося про перевірку 6-річного киянина Івана, якому дідусь оформив дарування на свою квартиру.

Посилаючись на вимоги Цивільного та Сімейного кодексів автором статті вказувалось на відсутність підстав сплачувати податок на доходи фізичних осіб при оподаткуванні зазначеної операції.

Головне управління Міндоходів у м. Києві повідомляє, що при оформленні житлової нерухомості на неповнолітнього, батьки хлопчика отримали на їм’я дитини реєстраційний номер платника податків. Саме тому він значиться у Державному реєстрі фізичних осіб – платників по ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

Хмільницька ОДПІ інформує, що 29 вересня 2014 року Державна фіскальна служба України на базі інформаційного портала „Ліга.net” провела  Інтернет-конференцію на тему: „Військовий збір: хто, коли, скільки і куди?”. На запитання платників відповів заступник директора  Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Наумов Сергій Михайлович.

З відповідями на  запитання можна ознайомитись  на порталі „ Ліга.net  за наступним посиланням:

http://press.liga.net/conf/sergey_naumov_30092014/#comments

Переглядів: 630 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024