Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 09:38
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 21

«Розхитування економічної стабільності в Україні сьогодні – це злочин. Економіка Держави – це другий фронт. Незважаючи на те, що минула влада вивезла з країни все, що можна було вивезти, криміналізувала економіку та зруйнувала Збройні Сили, ми втримали і тримаємо ситуацію під контролем», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прямого ефіру на радіо "Голос столиці".
Голова Державної фіскальної служби зазначив, що у нинішній складній ситуації позиція ДФС відкрита, прозора та конструктивна. Тому що лише за таких умов вдасться зберегти функціонування державних інститутів, створити стимули для відродження економіки та обороноздатності країни.
«Нині певні сили докладають максимум зусиль, щоб зруйнувати ... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.09.2014 | Коментарі (0)

Умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах інкримінується посадовим особам вінницької фірми. Закупівля чималої партії продукції та послуг була здійснена у столичної та Одеської фірм, однак, як з’ясували оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Вінницькій області, за всіма ознаками вказані структури мають всі ознаки фіктивності. Таким чином, перераховані вінницькими посадовцями за товар та послуги кошти розцінюються як такі, що умисно виведені з-під оподаткування.

На сьогодні слідчими ГУ Міндоходів у області до ЄРДР внесена інформація про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України – ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Сума несплачених податків сягає понад 4,3 млн. грн., вживаються заходи по відшкодуванню завданих бюджету збитків.

ГУ Міндоходів у Вінницькій області

 

Переглядів: 688 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.09.2014 | Коментарі (0)

На посаду начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області його призначено 18 вересня наказом Голови ДФС України, голови комісії з реорганізації Міністерства доходів і зборів І.О.Білоуса № 555-о. При цьому Мирославу Васильовичу підтверджено раніше присвоєне спеціальне звання радника податкової та митної справи ІІ рангу.

Отож, на Вінниччині розпочалось перетворення підрозділів Міндоходів у органи Державної фіскальної служби. Головою комісії з реорганізації ГУ Міндоходів у Вінницькій області призначено Марію Іванівну Кисельову. ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 21.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024