Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 10:43
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 19

З метою тісної співпраці та швидкого вирішення нагальних питань платників в Державній податковій інспекції Печерського району міста Києва постійно проводяться сеанси «гарячої лінії». В телефонному режимі платники мають можливість отримати розяснення або уточнити всі питання, що допоможуть у веденні господарської діяльності.

Так, під час «гарячої лінії, що пройшла днями в ДПІ, платники  цікавилися останніми змінами в порядку обліку платників податків.

Леся Яцута, начальник управління ІТ та обліку платників, відповідала на всі питання, що звучали по телефону.

Пропонуємо питання-відповіді, що найбільше цікавили платників:

1. Які форми реєстраційних  документів Міністерством фінансів України було оновлено?

Відповідь: Відповідно до наказу Міністерства фінансів України № 462 «Про внесення змін до Порядку обліку платників податків і зборів», що набрав ... Читати далі »

Переглядів: 734 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

Якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.

Однак, термін сплати податків і зборів, у такому випадку, не переноситься. Тобто, платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації. При цьому, платник не повинен враховувати перенесення термінів подання звітності у зв’язку з вихідними чи святковими днями.

Відповідна норма передбачена ст.49 та ст.57 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями.

http://sfs.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/164999.html

Переглядів: 736 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

Сума вихідної допомоги при звільненні найманого працівника підлягає оподаткуванню військовим збором

З 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року N 1621 "Про внесення змін до Податкового кодексуУкраїни та деяких інших законодавчих актів" (далі - ПКУ), яким, зокрема, тимчасово, до 1 січня 2015 року встановлено військовий збір.

Об’єктом оподаткування військовим збором є, зокрема доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами (п.п. 1.2 п. 16 прим. 1 підр. 10 р. XX ПКУ від 02 грудня 2010 року N 2755-VI із змінами і доповненнями).

Форми і системи оплати праці, норми праці, розцінки, тарифні сітки, ставки, схеми посадових ... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024