Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 07:03
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 12

Служба безпеки України викрила й припинила чергову інформаційно-технічну диверсію російських спецслужб з отримання незаконного доступу до персональних даних громадян України та  службової інформації державних органів.

Під час заходів з протидії інформаційній агресії РФ проти України виявлено шкідливе програмне забезпечення, яке спецслужби Росії використовували для  отримання несанкціонованого доступу до відомостей, що обробляються на комп’ютерах.

На особисті та службові поштові скриньки українських громадян здійснювалась масове поширення повідомлень з посиланням на начебто важливу інформацію «про сепаратистів на території Донецької та Луганської областей». Назви ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Державна фіскальна служба України повідомляє, що сьогодні, 12 вересня 2014 року, на адреси багатьох ЗМІ відправлено повідомлення з офіційної електронної скриньки прес-служби press@minrd.gov.ua стосовно відставки Голови ДФС України Ігоря Білоуса. Сталося це внаслідок зламу поштової скриньки прес-служби відомства внаслідок хакерської атаки.

"Сьогоднішнє фейкове повідомлення про мій намір піти у відставку – безумовне підтвердження ефективності радикальних кроків нової команди, що очолила Державну фіскальну службу України" - наголосив Ігор Білоус.

"Очевидно, ми комусь серйозно зашкодили. Немає сенсу з’ясовувати кому саме – тим, хто тривалий час виснажував, тероризував національний бізнес та криміналізував нашу економіку, чи тим хто давав або брав хабарі, а тепер не матиме такої можливості. Ця ... Читати далі »

Переглядів: 734 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області інформує про те, що через мережу Інтернет з електронної адреси: nalogs_ua@minrd.gov.ua розповсюджуються листи від імені Державної фіскальної служби України. В них міститься пропозиція  ознайомитися  з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що знаходяться у додатку.

Зокрема,

« Адрес отправителя: - nalogs_ua@minrd.gov.ua

Государственная фискальная служба України

Львовская пл.,8 Украина, 04655, Киев-53

Тел.(044) 271-23-41

Здравствуйте. Напоминаем Вам о том, что согласно  ст.265 НК, платить налог на недвижимое имущество, отличное от земельного участка, ежегодно обязаны физические и юридические лица, в том числе и нерезиденты, являющиеся ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024