Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 02:04
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Ігор Білоус: Офіційно заявляю, що й надалі працюю на посаді Голови Державної фіскальної служби України
18:25
Ігор Білоус: Офіційно заявляю, що й надалі працюю на посаді Голови Державної фіскальної служби України

Державна фіскальна служба України повідомляє, що сьогодні, 12 вересня 2014 року, на адреси багатьох ЗМІ відправлено повідомлення з офіційної електронної скриньки прес-служби press@minrd.gov.ua стосовно відставки Голови ДФС України Ігоря Білоуса. Сталося це внаслідок зламу поштової скриньки прес-служби відомства внаслідок хакерської атаки.

"Сьогоднішнє фейкове повідомлення про мій намір піти у відставку – безумовне підтвердження ефективності радикальних кроків нової команди, що очолила Державну фіскальну службу України" - наголосив Ігор Білоус.

"Очевидно, ми комусь серйозно зашкодили. Немає сенсу з’ясовувати кому саме – тим, хто тривалий час виснажував, тероризував національний бізнес та криміналізував нашу економіку, чи тим хто давав або брав хабарі, а тепер не матиме такої можливості. Ця хакерська атака лише підтверджує: ми на вірному шляху!" - підкреслив Голова Державної фіскальної служби України.

Ігор Білоус офіційно заявляє, що й надалі працює на посаді Голови Державної фіскальної служби і впевнений в успішному втіленні намірів реформувати національну податкову систему. Невдовзі всі переконаються в цьому. Сьогодні ДФС спільно з Міністерством фінансів України готують для розгляду Урядом черговий пакет змін щодо реформ, зокрема, боротьби з корупцією, детінізації доходів, поліпшення бізнес-середовища. 

 

Довідково. Днями із підроблених поштових адрес ДФС розсилалося шкідливе програмне забезпечення, про що раніше повідомляла прес-служба відомства.

12.09.2014 - Прес-служба Державної фіскальної служби України

 

Переглядів: 731 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024