Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 21:43
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 26

Шановні платники!

Державна фіскальна служба України нагадує, що 30 вересня, вівторок останній день сплати деяких податків і зборів. А саме:

- авансових внесків з податку на прибуток за вересень;

- ПДВ за серпень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю;

- акцизного податку за серпень;

- земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності (крім громадян) за серпень;

- фіксованого сільськогосподарського податку за серпень;

- збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства за серпень;

- плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що у разі скасування помилково проведеної через РРО суми розрахунку реєстрація видачі коштів здійснюється шляхом реєстрації від’ємної суми.

Проте, якщо алгоритм роботи РРО не забезпечує окремого накопичення у фіскальній пам’яті від’ємних сум розрахунків дозволяється реєструвати видачу коштів (скасування помилкової суми) за допомогою операції «службова видача». При цьому забороняється реєструвати через РРО від’ємні суми з використанням операції «сторно».

У випадку, якщо сума коштів, виданих при поверненні товару чи рекомпенсації раніше оплаченої послуги, перевищує 100 гривень, то матеріально відповідальна особа господарської одиниці або особа, яка безпосередньо здійснює розрахунки, повинна скласти акт про видачу коштів. В якому необхідно зазначити дані документа, що встановлює особу покупця, який повертає товар (відмовляється від послуги), відомості про товар (послугу), суму виданих к ... Читати далі »

Переглядів: 718 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

«Я більше не хочу отримувати заробітну плату «в конверті»»…

З такими словами нещодавно до ДПІ у Святошинському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звернулась мешканка столиці, яка у своїй заяві зазначила, що працює на підприємстві, де роботодавець платить «сіру» заробітну плату.  

Фахівці податкової справи оперативно зреагували на скаргу громадянки та провели перевірку ТОВ «Т», яка підтвердила слова обуреної киянки. Виявилося, що роботодавець дійсно розраховувався «конвертами» із громадянкою Р., що призвело до заниження зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та фонду заробітної плати з єдиного соціального внеску на суму понад 40 тисяч гривень. Крім того, встановлено, що роботодавець порушив низку вимог податкового законодавства по сплаті ЄСВ.

Як наслідок, на підставі виявлених правопорушень ТОВ «Т» донараховано основного платежу по ПДФО на 5, ... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області спільно з інформаційним порталом 0352.com.ua  продовжує цикл Інтернет-конференцій з питань роз’яснення основних положень Податкового кодексу України та інформування про діяльність управління.

У рамках проведення таких конференцій Інтернет-користувачі мають змогу персонально з’ясувати для себе окремі норми податкового та митного законодавства, які їх найбільше цікавлять.

Зокрема, 26 вересня 2014 року з 14.00 до 15.00 год. триватиме Інтернет-конференція за участі начальника відділу обліку платників та суб’єктів, які здійснюють операції з товарами Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Наталі Володимирівни Солтис на тему:  «Реєстрація та анулювання платника ПДВ».

http://tr.sfs.gov.ua/anonsi-ark/7510.html< ... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024