Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 10:26
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 29

Шановні співвітчизники, панове журналісти!

Сьогодні перед Україною питання «Бути чи не бути» постало з гостротою, не меншою, ніж сотні років тому перед героєм знаменитого твору Шекспіра.

Ми скинули тиранію. Ствердили європейський вибір. Встояли у суровій боротьбі із зовнішнім ворогом. І в мене немає сумніву, що мир – точно не за горами.

Та внутрішній виклик, який стоїть перед нами, - він не менший, ніж загроза зі Сходу. Корупція, бідність, економічна відсталість – це найсильніший союзник бойовиків, терористів та інтервентів. Бо вони воювали з нами не за окремі райони Донбасу, де й окопалися їхні недобитки. Їхня мета – знищити нашу державу, не давши нам впевнено звестися на ноги й стати успішним проектом, гідним наслідування.

Тому й кажу ж, що &laq ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

У такий скрутний для України час, особливо для нашої славної української армії, чи не кожен намагається підтримати й усіляким способом допомогти нашим побратимам, які щосекунди ризикуючи своїм життям, віддано захищають нас і нашу країну. 

      Флешмоб Ice bucket challange в Україні набув дещо іншого прояву. Мета цього флешмобу –  особа, яка прийняла естафету повинна облити себе льодяною водою, і пожертвувати кошти на підтримку української армії. Розмір пожертвування залежить від того, виконав ти завдання чи ні. Якщо відмовляєшся від виконання, то перераховуєш 100 грн, якщо ж виконав умови флешмобу, то перераховуєш 10 грн. 

       Флешмоб дістався й нашого містечка. Дуже тішить те, що літинська молодь активно поставилася до цієї програми підтримки української армії. Ініціатива молоді Літина сподобалася і була підтримана головою районної державної адміністрації Іваном Мельничуком.

14 вересня усі ... Читати далі »

Переглядів: 1005 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Реєстрація податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних здійснюється платником ПДВ не пізніше п’ятнадцяти календарних днів, наступних за датою їх складання. Якщо п’ятнадцятий день, що настає за днем їх виписки, припадає на святковий чи вихідний день, то терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, не переносяться.

Відповідна норма визначена п.201.10 ст.201 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями. Також, з цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дане роз’яснення у категорії 101.20).

http://sfs.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/166066.htm ... Читати далі »

Переглядів: 1001 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Хмільницька ОДПІ інформує, що 26 вересня 2014 року в газеті «Голос України» №184 офіційно оприлюднено Закон України №1636-Y11 від 12.08.2014 р. «Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України», який набув чинності з 27 вересня 2014 року.

Закон є спеціальним законом, що визначає особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України згідно із статтею 13 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", створює вільну економічну зону "Крим" (далі - ВЕЗ "Крим"), та врегульовує інші аспекти правових відносин між фізичними і юридичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій те ... Читати далі »

Переглядів: 902 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024