Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 16.04.2024, 22:18
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 29 » «Ice bucket challange» вже в Літині й допомагає армії
12:15
«Ice bucket challange» вже в Літині й допомагає армії

У такий скрутний для України час, особливо для нашої славної української армії, чи не кожен намагається підтримати й усіляким способом допомогти нашим побратимам, які щосекунди ризикуючи своїм життям, віддано захищають нас і нашу країну. 

      Флешмоб Ice bucket challange в Україні набув дещо іншого прояву. Мета цього флешмобу –  особа, яка прийняла естафету повинна облити себе льодяною водою, і пожертвувати кошти на підтримку української армії. Розмір пожертвування залежить від того, виконав ти завдання чи ні. Якщо відмовляєшся від виконання, то перераховуєш 100 грн, якщо ж виконав умови флешмобу, то перераховуєш 10 грн. 

       Флешмоб дістався й нашого містечка. Дуже тішить те, що літинська молодь активно поставилася до цієї програми підтримки української армії. Ініціатива молоді Літина сподобалася і була підтримана головою районної державної адміністрації Іваном Мельничуком.

14 вересня усі охочі, кому небайдужа доля України взяли участь у благодійній акції на підтримку українського війська «Ice Bucket Challenge».

Розпочав естафету перший заступник голови Літинської райдержадміністарції Ярослав Чернега. Порушивши умови естафети він і облився крижаною водою і поклав у скриньку 1000 грн. на підтримку Літинчан, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції та передав естафету голові Літинської районної ради Віталію Мельнику. Взяли участь у естафеті начальник Літинського РВ УМВС Юрій Найчук, начальник Хмільницької об’єднаної державної податкової інспекції Ігор Катрін, колективи стуктурних підрозділів райдержадміністарції, установ та організацій Літина, а також ветерани спорту та молодь Літинщини.

Під час проведення естафети «Ice Bucket Challenge» на центральному стадіоні смт.Літина під гасла «Україна єдина, незалежна, неподільна»,  було зібрано кошти в сумі 9 тисяч 115 гривень.

На жаль,  з поважних причин   був відсутній голова Літинської райдержадміністарції Іван Мельничук , але він також долучився до естафети та зробив благодійний внесок, аби заокруглити зібрану суму коштів та до фонду підтримки учасників АТО було передано не 9115 грн, а 10000 грн.

http://lityn-administratsia.com.ua/index.php/novyny-rda/494-4544

Переглядів: 1005 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024