Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 04:48
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 15 » Вінниччина з початку вересня перерахувала на підтримку армії 4,7 млн. грн. військового збору
23:47
Вінниччина з початку вересня перерахувала на підтримку армії 4,7 млн. грн. військового збору

Про це під час брифінгу повідомив начальник Управління оподаткування фізичних осіб ГУ Міндоходів у Вінницькій області Олег Мартинюк.  Посадовець також зазначив, що минулого місця, надходження від військового збору склали 7, 3 мільйона гривень. Олег Мартинюк нагадує, що на весь період військової служби мобілізовані підприємці звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання звітності з податку на доходи фізичних осіб та єдиного податку. Підставою для такого звільнення є заява та копія військового квитка, які подаються громадянином до органу доходів і зборів за місцем податкової реєстрації протягом 10 днів після демобілізації.

Крім того, у Податковому кодексі з’явилася нова норма, згідно з якою суми грошової допомоги (у тому числі в натуральній формі), що надається фізичним особам або членам їхніх сімей (діти, дружина, батьки), військовослужбовцям, призваним на військову службу за призовом у зв'язку з мобілізацією, або компенсаційні виплати з бюджету в межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, не оподатковуються податком на доходи фізичних осіб.

ГУ Міндоходів у Вінницькій області

Переглядів: 594 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024